KMTM ændrer navn til Tonalt Centrum

På den ekstraordinære generalforsamling den 7. august 2018 vedtog bestyrelsen at ændre navn fra KMTM (Klassisk Moderne Tonal Musik) til Tonalt Centrum. Det nye navn afspejler en klarere retning for foreningens visioner og ambitioner - og vi er snart klar med spændende planer og projekter for den næste sæson i det nye navn.

Invitation til den ekstraordinaire generalforsamling

Vi er glade for at annoncere, og vi glæder os til den ekstraordinære generalforsamling, der finder sted den 14. juni kl. 17.00 på Rosenørns Alle 22, 1970 Frederiksberg. Bestyrelsen vil blive valgt, planer for 2019 vil blive lavet, og der vil være kaffe og snacks! For at deltage i mødet skal du være medlem, tilmeld dig her på hjemmesiden eller ved døren på dagen.Pdf: Invitation KMTM

KMTM er stiftet!

Den 25.3.2018 blev KMTM stiftet ved en stiftende generalforsamling.

Intiativtager til foreningen er Stefan Sand, som også blev valgt som formand.

Der er herudover valg en kasserer - men vi venter med at besætte de øvrige bestyrelsesposter til en ekstraordinær generalforsamling, som vi regner med bliver i juni måned 2018.

På den stiftende generalforsamling blev festivalprojektet diskuteret, og der er foreløbig enighed om, at det er hovedaktiviteten, så det kommer I til at høre meget mere om senere. Herudover kommer aktiviteterne til at afhænge af, hvad medlemmerne ønsker (at bidrage med).

Vi har den 26.3.2018 fået en bankkonto i Merkurbank, og det er derfor nu muligt at melde sig ind i foreningen direkte her på siden.

Klik her for at komme til medlemssiden.